دروس و ضرایب دروس ارشد مهندسی صنایع غذایی
- بهدست: الی صابر
- دستهبندی: ارشد صنایع غذایی, کارشناسی ارشد
- برچسبها: دروس ارشد صنایع غذایی, کنکور کارشناسی ارشد
دسترسی سریع به عناوین
دروس و ضرایب دروس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
در آزمون کارشناسی ارشد هر رشته ای یک سری دروس دارد که برای آمادگی آزمون ارشد باید مطالعه شوند. دروس و ضرایب دروس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی براساس دفترچه سازمان سنجش براساس کد ضریب ها تعیین می شود.
مفهوم کد ضریب در آزمون کارشناسی ارشد
کد ضریب در آزمون کارشناسی ارشد بسیار اهمیت دارد. هر کد ضریب دروس و ضرایب اختصاص خود را دارد. گرایش های مختلف ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی در مفهومی به نام کد ضریب دسته بندی می شوند. اگر دروس و ضرایب دروس گرایش ها یکسان باشد، همه آن گرایش ها در یک کد ضریب دسته بندی می شوند. بنابراین تفاوت در دروس و ضرایب آنها باعث ایجاد کد ضریب های مختلف می شود. بنابراین باید براساس کد ضریب ها، دروس و ضرایب آن دروس تعیین و معرفی شوند.
کد ضریب های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
کد ضریب های کنکور ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی براساس اعلام سازمان سنجش به شرح جدول زیر می باشد.
کد ضریب ها و گرایش های زیر مجموعه در ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی
شماره ضریب | عنوان رشته | عنوان گرایش |
۱ | علوم و مهندسی صنایع غذایی | صنایع غذایی |
شیمی مواد غذایی | ||
زیست فناوری مواد غذایی | ||
فناوری مواد غذایی |
دروس و ضرایب دروس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی در کد ضریب ۱
براساس جدولی که برای کد ضریب ها در ابتدای مطلب گذاشته ایم، رشته ها و گرایش های کد ضریب ۱ ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی مشخص است. دروس کد ضریب ۱ ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی و ضرایب این دروس به شرح جدول زیر است.
دروس و ضرایب دروس ارشد علوم و مهندسی صنایع غذایی کد ضریب ۱ | |
زبان | ۲ |
ریاضیات | ۲ |
شیمی مواد غذایی | ۲ |
میکروبیولوژی مواد غذایی | ۲ |
تکنولوژی مواد غذایی | ۴ |
اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی | ۲ |
بدون دیدگاه